4. maaliskuuta 2013

salsa

Jag har inte på länget ätit salsa men idag måste jag få det, blev rysligt sugen så inget kunde stoppa mig, inte ens allergin. Att få upp salsaburken var ett rysligt jobb, försökte alla metoder jag kom på, var påväg till grannen för att fråga om hjälp(jag vet inte ens hur min granne ser ut, men får ju alltid önska att där bor en stark och snygg kille, med vett mellan örona ;)) och då ploppaden den upp (yes!)

Efter att min rygg blev sheisse, så har alla mina muskler och deras styrkor stuckit, men hur sjutton öppnar äldre människorna eller andra svaga människor dom där j#vla burkarna? Borde jag nästa gång i butiken fråga n¨gon som jobbar där att 'hej, kan du öppna dom här burkarna åt mig, för att jag får inte sjäv upp dem?' Skulle dom månne stå munnen uppe, skratta eller vaddå?

Har ni b-r-a(!) tips på och öppna dom där j#vla burkarna?! 


google.

8 kommenttia:

  1. https://www.google.fi/search?q=burk%C3%B6ppnare&aq=f&um=1&ie=UTF-8&hl=sv&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=bPE0UdaJPKfl4QS5tIFQ&biw=1920&bih=955&sei=uvE0UeycFqqF4gSWg4F4#imgrc=yPJmCkNBKjTGjM%3A%3BmuFRS-C6rmuEeM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.dinstormarknad.se%252Fimages%252F10713%252F900x600%252F3702.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.dinstormarknad.se%252Fhusgerd-kk%252Fkokstillbehor%252Fkok-ovrigt%252Fburkoppnare%3B800%3B600

    En google bild hoppas du får upp den, men sånhär liknande har vi hemma. Jag har svårt även med den, men mamma får lättare med den om pappa inte råkar vara hemma. ;)
    // Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jag fick upp den, tack :) Okei, måst se på stan efter en och prova den.

      Poista
  2. Man kan lägga lockdelen under kokhett vatten så att metallen utvidgas. Ett annat tips är att bryta upp lockkanten pikilite med kniven så att det kommer in lite luft först, så är den lättare att öppna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack,måst prova :) Har faktiskt hört om det dät med kniven men hade helt glömt bort det.

      Poista
  3. Tohon kaiman vinkkiin liittyen sanoisin, et mul ainaki on oikeen siihen lasipurkkien avaamiseen auttava keittiötyökalu. En tiedä, miks sitä kutsutaan. Mut se just lukitaan kevyesti kannen alle ja työnnetään ylös, ni ilmat sujahtaa ulos ja purkki on tosi helposti avattavis. Purkkien avaaminen on moninkerroin helpompaa sen kans, ku ei tartte painii mitenkään vaan ihan helposti käden kääntees saa purkin auki. Eikä tartte vääntää veitsii kieroon ja kaarel piloil. Mä sain työkalun lahjaks, ni en oo kysyny mist se on ostettu, mut pitäis kyl löytyy hyvinvarustetuist kodintarvikeliikkeist, kuten Wickelt.

    Toi Pirkan salsa on tosi hyvää :) En oo testannu viel omaa Tupperihärvelii, jol voisin tehä omat salsat, mut siihen Sarin ohjeeseen ainaki pitäis lisätä tomaattikastiket. Tollasenaan ku mun kutsuil oli, se oli vähän liian kuivaa sipsien kans. Olihan se hyvää salaattina ja lisäkkeenä ruuan kans, mut nimenomaan sipsit tarvii jotain kastiket.

    Euroshopperin etikkakurkkupurkki on erittäin hankala avata paljain käsin ilman apuneuvoi. Korkki on tiukas teki sille sit mitä tahansa painiliikkei. Kerran koitin saada sitä monta päivää auki, ja neljäntenä päivänä se korkki viimein anto periks. Ja mäkään en oo mikään helpol periks antavaa tyyppiä todellakaan. Voin kyl kertoo et yritin ja kauan. Mut aijetta se tuntuu hyvält, ku viimein onnistuu siin, mitä on kauan yrittäny. Mitä vaikeemman tehtävän suorittaa, sitä paremmalt se tuntuu :)

    E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan joku samantyyppinen mistä Maria laittoi vinkkiä? :) Ehkä voit koittaa sitä silloin pääsisäisperjantaina? ;) etkö saanut ohjeen myös?

      Poista
    2. On mul se ohje jossain. Mut Sarin huonon suorituksen, huolimattomuuden, kattilan antamattomuuden ja jatkuvan turhan, kyllästyttävän mainonnan takii, koko Tupperware oli yhes vaihees mul yks kirosana, ni en tiedä, meniks se ohje niitten kaikkien muiden Tupperipapereitten tavoin roskiin, ku ärsytti niin paljon. Mut saan mä varmasti uuden, jos pyydän :)

      Poista
    3. niin :/ eihän siinä ollut ku tomaattia, öljyä,maustei,valkosipulia, paprikaa ja jos haluaa niin chiliä.voihan siihen lisätä myös vettä niin on vähän vetisempää..Netistä löytyy paljon ohjeita :)

      Poista